За нас

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА РЕМОНТА НА ПОКРИВИ?

За да предложим най-добрите цени и условия за ремонта или изграждането на Вашия покрив, ние приемаме обекти само в гр. София и областта. Това, че работим само в района ни позволява да познаваме добре всички доставчици на строителни материали. Ние можем да започнем работа по обекта Ви най-бързо, в сравнение с останалите фирми, защото не приемаме обекти, за който е необходимо да губим време в предвижване на екипа и материалите.

Ремонтът на покрива включва няколко етапа. В зависимост дали се реализира частичен или цялостен ремонт, следва да се отремонтират и различни части на самия покрив.

• Първата стъпка е да се премахнат керемидите от покрива. Ако керемидите са нови и здрави, те могат да бъдат премахнати така, че по-голямата част от тях да могат да бъдат отново наредени на покрива.

• Премахва се изолационната вата, която е под керемидите. Тя най-често е и причината за поява на течове от покрива. Нарушената цялост на слоя е опасно, тъй като влагата и водата биха проникнали към основите на покрива.

• Покривите имат дъсчена ламперия и носещи греди. С годините тези греди се амортизират, могат да пострадат при евентуален теч, могат да изгният или да се счупят ако конструкцията на покрива не е правилна. При съмнение, че основите на покрива не са в добро състояне, е добре те да бъдат подменени, за да се минимизира рискът, покрива отново да се разкрива след още няколко сезона. Повторният ремонт многократно би ускъпил поддръжката на съоражението!

Изгодни оферти за дрехи
slavibild@mail.bg
Тел: 0883 707 277
Тел: 0883 707 277
© 2017 - 2020 Всички права запазени
placeholder